MS PRE-RUN WALK

Pris: 100,00 DKK
Velgørenheds walk. på en rute, som primært er grusveje og trail spor. Ruten ligger på sydsiden af Bygholm sø. Der er 2 markerede ruter. 5 og 7,1km Man må gå så mange omgange man lyster. Ruterne kan afhængig af vejret, være mudret og blød visse steder Dette er ikke en hurtige ruter, men alle, i nogenlunde form vil kunne gennemføre. Ruterne er ikke egnet til barnevogn og lignende. Men med lidt god vilje, bør det dog kunne lade sig gøre Der vil på dagen være et hoved depot, med hvad der skal til af vådt og tørt, for at gennemføre løbet. Der er medaljer til alle der gennemfører den tilmeldte distance. Alle distancer skal være gennemført senest kl 16:30 Betaling Mobilpay box 9055GV Der vil stå MS PRE-RUN som modtager.

MS PRE-RUN 5KM.

Pris: 100,00 DKK
Velgørenheds 5 km. på en rute, som primært er grusveje og trail spor. Ruten ligger på sydsiden af Bygholm sø. Ruten kan afhængig af vejret, være mudret og blød visse steder. 5km. ruten er 1 omgange af ca 5km. Dette er ikke en hurtig rute, men alle der er i form til at gennemføre 5km, vil kunne gennemføre den. Der vil på dagen være et hoved depot, med hvad der skal til af vådt og tørt, for at gennemføre løbet. Der er medaljer til alle der gennemfører den tilmeldte distance. Alle distancer skal være gennemført senest kl 16:30 Betaling Mobilpay box 9055GV Der vil stå MS PRE-RUN som modtager.

MS PRE-RUN 10KM.

Pris: 125,00 DKK
Velgørenheds 10 km. på en rute, som primært er grusveje og trail spor. Ruten ligger på sydsiden af Bygholm sø. Ruten kan afhængig af vejret, være mudret og blød visse steder. 10km ruten er 2 omgange af ca. 5km. Dette er ikke en hurtig rute, men alle der er i form til at gennemføre 10km løb, vil kunne gennemføre den. Der vil på dagen være et hoved depot, med hvad der skal til af vådt og tørt, for at gennemføre løbet. Der er medaljer til alle der gennemfører den tilmeldte distance. Alle distancer skal være gennemført senest kl 16:30 Betaling Mobilpay box 9055GV Der vil stå MS PRE-RUN som modtager.

MS PRE-RUN Halv-marathon

Pris: 150,00 DKK
Velgørenheds halv-marathon på en rute, som primært er grusveje og trail spor. Ruten ligger på sydsiden af Bygholm sø. Ruten kan afhængig af vejret, være mudret og blød visse steder. Halv-marathon ruten er 3 omgange af ca 7,1km. Dette er ikke en hurtig rute, men alle der er i form til at gennemføre et halv-marathon, vil kunne gennemføre den. Der vil på dagen være et hoved depot, med hvad der skal til af vådt og tørt, for at gennemføre løbet. Der løbes efter gældende klub 100 regler. Der er medaljer til alle der gennemfører den tilmeldte distance. Alle distancer skal være gennemført senest kl 16:30 Betaling Mobilpay box 9055GV Der vil stå MS PRE-RUN som modtager.

MS PRE-RUN Marathon

Pris: 150,00 DKK
Velgørenheds marathon på en rute, som primært er grusveje og trail spor. Ruten ligger på sydsiden af Bygholm sø. Ruten kan afhængig af vejret, være mudret og blød visse steder. Marathon ruten er 6 omgange af ca 7,1km. Dette er ikke en hurtig rute, men alle der er i form til at gennemføre et marathon, vil kunne gennemføre den. Der vil på dagen være et hoved depot, med hvad der skal til af vådt og tørt, for at gennemføre løbet. Der løbes efter gældende klub 100 regler. Der er medaljer til alle der gennemfører den tilmeldte distance. Alle distancer skal være gennemført senest kl 16:30 Betaling Mobilpay box 9055GV Der vil stå MS PRE-RUN som modtager.